{ "title": "Çörek Otu Bal Tarçın", "image": "https://www.corek.gen.tr/images/corek-otu-bal-tarcin.jpg", "date": "19.01.2024 07:03:29", "author": "Meftune Akpolat", "article": [ { "article": "
Çörek otu bal tarçın, her bir besin maddesi sağlık için inanılma faydalıdır. Malzemeler birbiri ile karıştırarak tüketildiğinde her birinin ayrı ayrı faydasından aynı anda yararlanılabilir. Çörek otu bilimsel olarak da kanıtlanmış tedavi amacıyla birçok hastalık için kullanılmaktadır. Tepeden tırnağa birçok hastalığa karşı iyileştirici özelliği bulunmaktadır. Kadınlarda doğurganlık özelliğini arttırır, rahim kasılmalarını güçlendirici etkisi ile doğumun kolaylıkla gerçekleşmesini sağlar. Anne sütünü arttırıcı etkisi vardır. Akciğer, karaciğer, böbrek, damar, kalp sorunları için kullanılabilir. Bal yine aynı şekilde mükemmel bir antioksidan kaynağıdır. Tarçın da her iki besin maddesi gibi sağlığa birçok anlamda katkı sağlar. Özellikle şeker hastaları için mükemmel bir besindir. Zayıflatıcı etkisi bulunmaktadır. Tarçın tüketilmeden sadece koklandığında hafızayı güçlendirici etki yaratır. Çörek otu, bal ve tarçın karıştırılarak tüketildiğinde unutkanlığa karşı iyi gelir. Mide, bağırsak ve sindirim sisteminde yaşanan problemleri giderir.

Çörek otu bal tarçın ne için kullanılır?
" } ] }